Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
header-vloeren

Vloeren

U zoekt een nieuwe vloer voor uw huis, kantoor of praktijkruimte en zou zich graag uitgebreid willen laten adviseren voordat u een definitieve keuze kunt maken? Kom dan naar onze showroom in Baarn en doe inspiratie op. Aan de hand van de jarenlange ervaring op de werkvloer zult u versteld staan van het vakmanschap waar de vloeren mee worden gelegd.
Wij adviseren u graag over welke vloer het beste past bij uw specifieke situatie.Daarbij kijken we samen met u naar uw huis, de inrichting, de gezinssamenstelling en het ruimtegebruik. Uw droomvloer bestaat! En nog binnen uw budget ook.


Maatparket,

Uw vloerenspecialist, voor alle houten vloeren, eiken vloeren,  verouderde vloeren, ambachtsvloeren,  visgraatvloeren, lamelvloeren,  fineervloeren, PVC/ Vinylvloeren en laminaatvloeren.

Aangepaste openingstijden

 

 

Voor vragen en advies over het opknappen van uw bestaande vloer, traprenovatie of bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, bent u bij ons op het juiste adres. U bent op woensdag t/m vrijdag van 10.00u- 17.30u. van harte welkom in de showroom. Op maandag, dinsdag en zaterdag wel telefonisch bereikbaar. U mag ook altijd bellen voor een afspraak in de showroom als de openingstijden niet passend zijn, op 0356023654.

Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

 

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off