Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
winkel

Laminaat vloeren

MAATPARKET heeft voor u een stijlvolle selectie gemaakt van hoogwaardig kwaliteitslaminaat. Nieuw in het assortiment, de Impressive Ultra, een volledig nieuwe generatie laminaat vloeren. Vloeren met de meest natuurlijke look en feel, ooit.

We voeren verschillende topmerken zoals Quickstep, Berry Floor, Douwes Dekkers en ons eigen “MAAT laminaat”
In onze showroom hebben we dan ook een uitgebreide collectie.

Het grote voordeel van een kwaliteitslaminaatvloer is zijn lange levensduur en het prettige onderhoud. Alleen de vloer zand,- en stofvrij houden, vilt onder de stoelen en meubels en af en toe een goed uitgewrongen dweil met bij de vloer passende laminaatcleaner.

Wij leggen de vloer graag voor u op een geluid reducerende ondervloer zodat u bij het gebruik nauwelijks lawaai maakt.. een mooie plint naar keuze completeert het geheel.
Kom gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen u precies vertellen waar u op moet letten, bijvoorbeeld als u vloerverwarming heeft.

OOK UW LAMINAAT OP MAAT BIJ MAATPARKET!

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

Aangepaste openingstijden

 

 

Voor vragen en advies over het opknappen van uw bestaande vloer, traprenovatie of bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, bent u bij ons op het juiste adres. U bent op woensdag t/m vrijdag van 10.00u- 17.30u. van harte welkom in de showroom. Op maandag, dinsdag en zaterdag wel telefonisch bereikbaar. U mag ook altijd bellen voor een afspraak in de showroom als de openingstijden niet passend zijn, op 0356023654.

Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

 

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off