Uw vloer op maat bij Maatparket
100 Pure Woodafspraak
winkel

Referenties


Langs deze weg wil ik U graag laten weten dat we erg tevreden zijn over het parket dat u prima op kleur en soort voor ons heeft uitgezocht. U mag weten dat u van vele zaken in de buurt de enige bent geweest die direct aangaf ons te kunnen helpen.
Het is erg mooi geworden en de overgang met de strip is een mooie oplossing.
We hebben daarvan ook nog praktisch gebruikt gemaakt door elektrische draden en telefoondraden er onderdoor te laten lopen.
Wens u succes en voorspoed met uw zaak!
Elisabeth Metselaar-Heinhuis, Drs. 


Maatparket levert kwaliteit en maatwerk, precies volgens de verwachting die gewekt wordt. André combineert vakmanschap met perfectionisme, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid en daarbij een snelheid van werken waardoor er minimale belasting is voor een huishouden.
In praktijk betekent dit dat je in volle vertrouwen het werk uit handen kunt geven en ervan op aan kunt dat jouw tevredenheid voorop staat.
Ook als de vloer eenmaal ligt blijft jouw vraag als klant belangrijk en vind je altijd een helpdesk in hoe het beste met de vloer om te gaan.
Ik ben een zeer tevreden klant en zal Maatparket aanprijzen waar ik maar kan.
Jikke de Ruijter


Voor het schuren van de houten vloer in ons nieuwe appartement hebben we André Haringsma van Maatparket benaderd. Omdat we niet wisten of het noodzakelijk was om de vloer te behandelen, wilden we een goed advies. Twee minuten na binnenkomst, ging André op zijn knieën door de ruimte en voorzag ons van een helder advies. We besloten de vloer te laten schuren en lakken, met wat voor resultaat! Vijf lange dagen is Maatparket bezig geweest met schuren, frezen, polijsten en uiteindelijk lakken. Voor alles werd goed de tijd genomen, geen gehaast en geen rommel ( alle afval werd netjes afgevoerd). Na de klus stonden we met open mond naar het resultaat te kijken. Dit had onze verwachtingen overtroffen. De houten vloer was weer een echte houten vloer.
fam. van der Velden


Woensdag 2 januari hoorde ik een fors kraakgeluid komende uit mijn gang. 2 ophoog gesprongen planken grenen, Wat nu ? Ik dacht dat er sprake was van lekkage, Verzekering gebeld en die bracht mij in contact met André Haringsma van Maatparket uit Baarn. Binnen een paar uur kwam André om de schade te bekijken en de reeds verzadigde planken eruit te halen. Hij vertelde mij dus dat er waarschijnlijk nog een half zwembad onder de rest van de vloer lag in gang en huiskamer. Dat bleek ook wel gedurende de daarop volgende weken. Deuren gingen niet meer open, meer planken gingen schotelen en een schimmellucht was duidelijk merkbaar in het huis.  Toen heb ik maar met André als goed adviseur, de beslissing genomen om de gehele vloer te verwijderen en te laten drogen tot er naar een nieuwe oplossing kon worden gezocht. 14 februari werd door André en zijn college de hele vloer verwijderd en droger geplaatst. Ik kon gelukkig mijn inboedel laten staan. Ik had ’s middags weer een nieuw huis. Zag er weer uit zoals ik het 24 jaar daarvoor gekocht had. Mooi schoon, opgeruimd door Maatparket en weer LEVEN OP BETON ! 

Wachten op eventuele uitkeringen van verzekering had geen zin. Dat duurt maar. Dus de beslissing genomen om bij Maatparket een mooie nieuwe vloer uit te kiezen. Ondertussen had André en zijn vrouw Baukje (lekkere koffie!) al diverse offertes gemaakt voor de verzekeringen.  Ik heb uiteindelijk gekozen voor de mooie “Hollandsche Vloer” met een toplaag van rustiek eiken. Na het drogen van de vloer werd uiteindelijk op vrijdag 28 februari mijn hele inboedel verwijderd en opgeslagen. De volgende dag kwam André al de onderlaag en lijm brengen van de nieuwe vloer. Maandag 4 maart ging Maatparket aan het werk met mijn nieuwe vloer.  Natuurlijk elke dag een paar keer bezoek gebracht aan André en zijn college Edwin. Muziek aan, een hoop lol en lekkere koffie en natuurlijk het verplichte saucijzenbroodje. Aan het eind van elke middag was het huis netjes opgeruimd zodat zij de volgende dag gelijk weer aan het werk konden. 

Het idee van André om de deurmatten in de vloer te verzinken was een goed plan en staat uitstekend. 7 Maart was de dag dat de vloer werd opgeleverd. Een genot om te zien. Mooie nieuwe staande plinten aan de zijkanten en mooi afwerk rond de deurplinten verricht door Edwin.

Maatparket is echt een bedrijf wat ik iedereen kan aanraden. Er wordt met je meegedacht en oplossingen aangedragen. Maar het belangrijkste is toch wel de gedrevenheid en vakmanschap wat beide heren hebben “neergelegd”! En ik ben erg gelukkig met mijn nieuwe vloer en controleer nu elke dag de vulkraan naar de cv-ketel, want dit gaat mij nooit meer overkomen. Nu wordt alles weer opnieuw geschilderd en opgeknapt en mede dankzij Maatparket heb ik weer het gevoel in een nieuw huis te wonen.
Jan Hammer, Hilversum

Aangepaste openingstijden

 

  

Wegens een blessure is de showroom alleen op afspraak  geopend, maar zijn wel telefonisch bereikbaar op 0356023654.

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor uw bestaande vloer of een nieuwe vloer, bel gerust of mail naar info@maatparket.nl 

Heeft u onderhoudsproducten nodig, kunt u bellen en als deze voorradig zijn ophalen bij ons magazijn in Baarn.

Excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, André en Baukje Haringsma

 

Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

 

Belangrijk advies van de MAATPARKET-vakman:
Bescherm uw vloer met de juiste onderhoudsproducten. Ook vilt onder stoelen en banken voorkomen onnodige krassen. Een goede droogloopmat bij de deuren beschermt uw vloer bij de inloop. 

QS LogoStandard BlueTransparent RGB EN

100 Pure Wood

Maatparket

Zandvoortweg 153
3741 BC BAARN
Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654
Mobiel: 06-21810740
www.maatparket.nl

Openingstijden

Woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-17.30 uur
Vrijdag   10.00-17.30 uur
     

Zoeken off